Curatatorie ecologica, Curatatorie chimica, Spalatorie profesionala

Va oferim servicii profesionale de curatatorie, spalatorie si calcatorie haine profesionale. Hainele aduse la spalat sunt mai intai curatate cu o solutie neutra biodegradabila si apoi introduse in masina de spalat. Programele de spalare sunt create special pentru fiecare tip de tesatura in parte, cum ar fi: matase, lana, perdele, blanuri, haine din piele, etc. Detergentii folositi in procesul de spalare ecologica sunt biodegradabili, certificati international conform standardelor Uniunii Europene. Dupa spalare hainele sunt introduse in uscator, care masoara cu precizie temperatura si umiditatea pentru a efectua o uscare perfecta.Calcarea hainelor se face pe manechinul special conceput pentru calcarea diferitelor tipuri de articole de imbracaminte (camasi,paltoane, geci, sacouri).Pasul urmator il reprezinta retusarea care se face la masa de calcat.Hainele complet spalate si calcate vor fi ambalate si pastrate pe rafturi pana la ridicarea acestora de catre dumneavoastra.

Tarife curatatorie haine

Servicii complete Servicii profesionale de curatare a hainelor

Curatatorie ecologica

Green Express va ofera serviciul de curatatorie profesionala. Curatarea chimica este cunoscuta si sub forma de curatare uscata. Acest procedeu este folosit in special pentru hainele delicate care in contact cu apa isi schimba dimensiunile sau culorile. 

Curatarea hainelor este punctul nostru forte si serviciul prin care ne diferentiem de toate celelalte curatatorii de haine. Personalul nostru are un grad inalt de specializare iar tehnolgia ecologica de ultima ora completeaza succesul procesului de curatare al hainelor.

 

 

Suna acum : 0723.390.315

Spalatorie haine

Spalatorie profesionala Green Express - utilizam echipamente si detergenti de cea mai buna calitate oferindu-va servicii de curatare si spalare pentru toate tipurile de haine dar si pentru imbracaminte speciala precum rochii de mireasa, rochii de ocazie, costume, etc.

 

 

Suna acum : 0723.390.315

Calcatorie profesionala

La Green Express procesul de calcat haine tine cont de cele mai inalte standarde de calitate. Pentru eficienta procesului de calcat, echipamentele noast sunt profesionale cu sisteme de absortie si vaporizare.

Hainele delicate precum rochiile si sacourile scumpe nu pot fi lasat pe mana oricui, insa curatatoria noastra de haine dispune de o echipa profesionista si echipament cu tehnologii inovative.

 

Suna acum : 0723.390.315

Search