Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului GREENexpress.ro (greenexpress.ro). Site-ul Greenexpress.ro (greenexpress.ro) este operat de societatea GREEN EXPRESS S.R.L., cu sediul in STRADA FIERARI , SECTOR 2, BUCURESTI, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/472/2013. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea serviciilor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Greenexpress.ro (greenexpress.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.


Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si greenexpress.ro (greenexpress.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Administratorul greenexpress.ro (greenexpress.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.


Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. greenexpress.ro (greenexpress.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.


Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului greenexpress.ro (greenexpress.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii greenexpress.ro (greenexpress.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


Disponibilitatea serviciului

Administratorul Greenexpress.ro (greenexpress.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului greenexpress.ro (greenexpress.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. 


CLAUZE SPECIALE
Clauzele Bonului de Comanda - Chitanta au putere de lege conform Articolului 1270 Cod Civil 

1. Daca obiectele predate îsi modifica dimensiunile sau se deterioreaza din cauza unor vicii ascunse (ex.: defectiuni provenite din insuficienta rezistenta a tesaturii si a cusaturii, din insuficienta rezistenta a colorantilor etc.) constatate de organul C.T.C. al unitatii, societatea este absolvita de orice raspundere.

2. In ceea ce priveste uzura, ambele parti recunosc în principiu o uzura de 30% pentru orice obiect predat.

3. Restituirea obiectelor se face numai în urma prezentarii bonului de comanda original.

4. In urma prelucrarii obiectelor din blana naturala, piele, cojoc, piele velurata, acestea pot suferi modificari de culoare datorate unor defecte de tabacire, tanare si vopsire, sau orice alte deteriorari cauzate de un finisaj necorespunzator, motiv pentru care prestatia de curatare chimica a acestor obiecte se va face exclusiv pe raspunderea clientului.

5. Eventualele obiectiuni trebuie facute în momentul ridicarii obiectelor, reclamatiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

6. In caz de pierdere sau deteriorare grava a articolelor din cauza personalului firmei, despagubirea va fi de 5 (cinci) ori contravaloarea serviciului.

7. Obiectele care nu poseda etichete cu recomandarile de prelucrare, se executa exclusiv pe raspunderea clientului.

8. Exista posibilitatea ca obiectele cu captuseli, întarituri, gulere, mansete, buzunare, etc., foarte murdare si / sau tocite sa nu poata fi curatate foarte bine. Societatea nu raspunde în cazul în care acestea îsi pastreaza un aspect murdar dupa predetasare si curatare/spalare.

9. Obiectele neridicateîn termen de 3 luni se considera abandonate si potfi valorificate de societate pentru recuperarea cheltuielilor de depozitare sau pot fi donate unor institutii de binefacere.

Search