SPALATORIE HAINE? 0723 309 315

SPALATORIE HAINE

Image

Servicii curatatorie haine

Va oferim servicii profesionale de curatatorie, spalatorie si calcatorie haine profesionale. Hainele aduse la spalat sunt mai intai curatate cu o solutie neutra biodegradabila si apoi introduse in masina de spalat. Programele de spalare sunt create special pentru fiecare tip de tesatura in parte, cum ar fi: matase, lana, perdele, blanuri, haine din piele, etc. Detergentii folositi in procesul de spalare ecologica sunt biodegradabili, certificati international conform standardelor Uniunii Europene.

Dupa spalare, hainele sunt introduse in uscator, care masoara cu precizie temperatura si umiditatea pentru a efectua o uscare perfecta.

Calcarea hainelor se face pe manechinul special conceput pentru calcarea diferitelor tipuri de articole de imbracaminte (camasi,paltoane, geci, sacouri).
Pasul urmator il reprezinta retusarea care se face la masa de calcat. Hainele complet spalate si calcate vor fi ambalate si pastrate pe rafturi pana la ridicarea acestora de catre dumneavoastra.
Green Express ofera servicii complete de spalatorie haine si curatatorie haine in Bucuresti la o calitate impecabila!
0723 309 315
Image

Curatatorie Ecologica

Green Express va ofera serviciul de curatatorie profesionala. Curatarea chimica este cunoscuta si sub forma de curatare uscata. Acest procedeu este folosit in special pentru hainele delicate care in contact cu apa isi schimba dimensiunile sau culorile. 
Image

Spalatorie Haine

Spalatorie de haine profesionala Green Express - utilizam echipamente si detergenti de cea mai buna calitate oferindu-va servicii de curatare si spalare pentru toate tipurile de haine dar si pentru imbracaminte speciala precum rochii de mireasa sau rochii de ocazie.
Image

Persoane Juridice - Horeca

Oferim servicii profesionale de curatatorie haine pentru hoteluri, restaurante si evenimente. Cautam sa inplinim dorintele clientilor nostri si sa le oferim preturi minime si servicii complete de spalatorie/curatatorie haine.
Conduci un hotel, o pensiune sau o sala de evenimente si ai nevoie de o spalatorie de haine
0723 309 315
© Copyright 2019 Green Express. Toate drepturile rezervate.Implementat de Creare Site Romania